Kush e mori dhe e futi me ‘zor’ në veturë Halil Kastratin?

Kush e mori dhe e futi me ‘zor’ në veturë Halil Kastratin?

e tij, momentet jo të mira të jetës së tij si dhe arsyen që e shtyu të merret me humanizëm, por edhe sukseset e deritanishme.

“Në Tetovë na është ndalur makina dhe një bamirës na ka marrë me zor edhe na ka dërguar në një dyqan të këpucëve. Na ka thënë se po u blej sepse ju ecni shumë, dhe po dua që kur ju të ecni të kem edhe unë shpërblime”, tregon Kastrati.